Kosár
- A kosarad jelenleg üres.
1,000 Ft – 2,000 Ft
Mint minden aszalvány, a sárgabarack is megőrzi vitamin- és ásványi anyag tartalmát. Kiváló A-vitamin és vas forrás, magas a B17-vitamin tartalma, antioxidánsban gazdag. Fogyasztható magában, müzlihez, joghurthoz keverve, levesként, turmixolva, süteményekhez, és pecsenye tölteléknek is nagyon finom. Készülhet belőle mártás, öntet, gyümölcsszelet, vagy akár fagylalt.
A gyümölcsöt kandíroztuk, így az aszalt sárgabarack íze még különlegesebb lett a cukorborításnak köszönhetően.
A kandírozott, aszalt sárgabarack nagyszerű minőségű termék, ami lédig kiszerelésben, 200 gr és 500 grammos csomagolásban kapható.
Allergén: kén-dioxid
1,000 Ft – 2,000 Ft